Nyttig informasjon for helsepersonell

Norsk autorisasjon

For å jobbe i Norge, trenger du norsk autorisasjon. Søknadsprosessen tar normalt 2-8 uker. Har du spørsmål rundt autorisasjon, kontakt en av våre rådgivere som vil kunne hjelpe deg videre. Besøk Helsedirektoratet for ytterligere informasjon.

⭢ Helsedirektoratet

Politiattest
Alt helsepersonell som jobber i Norge må ha gyldig politiattest. Våre rådgivere kan hjelpe deg med det praktiske ved behov.

Forsikringer
Som ansatt i QHC er du dekket gjennom vår yrkesskade- og fritidsforsikring.

Pensjon
QHC har obligatorisk tjenestepensjon (OTP) for sine ansatte.

Lønn
Lønnsutbetaling skjer hver 14 dag.

Feriepenger
Feriepenger er 12 % av feriepengegrunnlaget og blir utbetalt i juni påfølgende år.

Skattekort og ID-kontroll
Jobber du i Norge, må du ha norsk skattekort. Er dette ditt første arbeidsopphold i Norge, må du til Skattekontoret for å få verifisert en ID-kontroll. Våre rådgivere hjelper deg selvsagt med dette. Se linkene nedenfor:

⭢ Bestill ID-kontroll

⭢ Søk om skattekort

Sykemelding
Etter fire uker har du spart opp rett til sykemelding og etter åtte uker har du opparbeidet deg rett til egenmelding. Dette gjelder ikke hvis du tar mer enn 14 dager fri i perioden – da vil oppsparingstiden starte på nytt.

Reise og bolig
Vi dekker dine reise- og boligutgifter ved oppdrag som er utenfor ditt nærområde. Våre rådgivere vil hjelpe deg med bestilling av flybilletter og leie av bolig i nærheten av din arbeidsplass. Når det gjelder bolig, så vil vi gjøre det vi kan for å etterkomme dine ønsker så langt det er praktisk mulig.

Transport til og fra arbeidsplass
Der kollektivtransport til og fra arbeidsplassen ikke er mulig, dekker vi leiebil til bruk til og fra jobb. Vår rådgiver vil kunne gi mer informasjon om dette.

Opplæring
Ved nye oppdrag ute hos våre kunder vil du få nødvendig opplæring. Varighet på opplæring vil variere noe – normalt 1-3 vakter.

Timeregistrering
Du fører dine timer etterskuddsvis i din profil i RecMan. Ta kontakt med en av våre rådgivere hvis du har spørsmål i forbindelse med dette.

⭢ Recman profil

Likebehandlingsprinsippet
Gjennom Vikarbyrådirektivet er dere sikret samme rettigheter som en fast ansatt. Dette innebærer at dere har krav på samme lønn (timelønn, rett til overtidsbetaling og eventuelle tillegg).

Fast ansettelse
Sammen med en av våre rådgivere blir dere enige om en stillingsprosent i QHC. Vårt mål er at du gjennom oss har en så høy stillingsprosent som mulig.

Forrige
Forrige

Lilleeng Helsepark